Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı yahut değerli üzere özge degaje renklerle kontrast oluşturmadığı için odanın henüz mefret görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok ışıl sıfır derin renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi görüntülemek muhtevain bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Istikrar gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler vasıtalığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin serkenti olan bu şehirde yaşayanların hayat alanlarını güzelleştirmek derunin harikalar yaratmaktadır. İster…

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde kabilinden parçalar antrasitin dominant başüstüneğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir aydınlatma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıailer.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere münasip hizmeti sağlamaktadır.

Henüz soğuk tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir etki yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında henüz dayı ve modern bir görünüm sağlar.

Odanın daha kolayca aydınlanmasını katkısızlar. Daha aydınlık bir düzlem oluşmasını sağlamladığı sinein odadaki öteki bezemeli ürünlerin henüz açık olmasını sağlar.

Bu iki renk arasındaki sprey boya kontrast, yepelek bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve lüks aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Başkaca, yağız renge gereğince antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla daha az karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle balkı zeminler ve kaplamalar ile beraberinde bayağı sükselı bir uyuma sahiptir. Ak pak parafin güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana çıdem beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi dar dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları kucakerir.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocak antrasit gri boya kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşhuzurız karınin başkaca belde araştırmak zorunda kalmazsınız.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi berenarı iyi bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit goldfix rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page